واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

فیلم|هو شدن ماکرون در حضور مرکل در رژه روز استقلال فرانسه

رژه روز استقلال فرانسه در حاشیه اعتراضات به سیاست‌های رئیس‌جمهور فرانسه، با حضور تنی چند از مقامات اروپایی در پاریس برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۲۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 14
کد خبر: ۱۶۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر ، به رغم انتقادهای داخلی از سیاست‌های «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، سران اروپایی امروز یکشنبه در جریان روز ملی فرانسه (روز باستیل) با ماکرون همراهی کردند.

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، امروز چهاردم ماه جولای (۲۳ تیرماه)، همزمان با روز ملی فرانسه ماکرون در رژه خیابان شانزه‌لیزه شرکت کرد، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان، «مارک روته» نخست‌وزیر هلند و «مارچلو ربلو د سوسا» رئیس‌جمهور پرتغال در این مراسم حضور داشتند.

 

در این رژه از تجهیزات نظامی پیشرفته شامل پهپاد، خودروهای مینیاتوری، سربازانی مجهز به تفنگ‌های ضد پهپاد از جمله مواردی بودند که به چشم می‌خوردند.

حدود چهار هزار و ۳۰۰ سرباز، حدود ۲۰۰ خودرو و افزون بر ۱۰۰ هواپیما که تعدادی از آنها متعلق به کشور دیگری از اروپا هستند، در این رزمایش به کار گرفته شدند. رئیس‌جمهور فرانسه بر اهمیت تامین امنیت بی‌قیدو شرط فرانسه و اروپا تاکید کرد.

 

این رژه در شرایطی برگزار شد که مخالفان دولت فرانسه در سالروز جشن ملی فرانسه موسوم به «روز باستیل»، بار دیگر به خیابان آمده‌اند.

برخی منابع خبری فرانسوی از هو شدن ماکرون توسط معترضان هنگام حضور در این مراسم خبر داده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر